Strandgårdsvej 39, Himmelev, 4000 Roskilde

GEDIGEN ETPLANSVILLA TIL BØRNEFAMILIEN I HIMMELEV

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
I flytter til et attraktivt og børnevenligt område, der byder på alt, I har brug for i hverdagen. Således finder I Himmelev Skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter samt indkøbsmuligheder inden for en radius af halvanden kilometer fra adressen, mens også naturoplevelser ved fjorden er nære. Endelig tilgodeses pendleren med en ti minutters cykeltur til Roskilde Station samt nem adgang til motorvejstilkørslen.

EJENDOMMEN:
Den gulmurede etplansvilla fra 1969 råder over et beboelsesareal på 176 kvm og ligger på en grund, der opmåles til 745 kvm. Facaden og gavlene er beklædt med kompositbrædder fra 2012, hvilket pynter og er nemt at vedligeholde. Yderligere ledsages boligen af en carport med et redskabsskur i forlængelse.

Inden døre får I en velindrettet planløsning, der efter tilbygninger af flere omgange egner sig fortrinligt til børnefamilien. Således får I en oplagt forældresuite med værelse, walk-in-closet og eget lækkert badeværelse tilknyttet. Her får I glæde af luksuriøse elementer såsom et hjørnebadekar, en ekstra rummelig brusekabine, topmonteret håndvask og gulvvarme. Derudover har I tre gode værelser til børnene, kontoret og hobbyrummet.

Familiesamværet får også gode betingelser i det lyse og indbydende hjem. Den vinkelformede stue med et flot parketgulv og masser af lysindfald indrettes nemt med bløde møbler rundt om brændeovnen, ligesom der er rigelig plads til en spisesektion. Tilstødende er der endnu en stue, som er et oplagt legerum.

Køkkenet er rummeligt og opført i en praktisk hesteskoform, hvilket giver rigelige mængder arbejdsflade og skabsplads til køkkenremedierne bag udskårne låger. I åben forbindelse har I et bryggers med håndvask, vaskefaciliteter samt egen indgang, og endelig afrundes huset af et ekstra badeværelse.

Udendørs findes en nem, sydvestvendt have med et anseeligt terrasseområde, en trampolin og et legetårn.

Alt i alt er der tale om en en god og børnevenlig etplansvilla i et attraktivt område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.