Terrasserne 154, Himmelev, 4000 Roskilde

SPÆNDENDE RÆKKEHUS I HIMMELEV

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
I bosætter jer i et dejligt, børnevenligt kvarter ikke langt fra Roskilde midtby. Her er I omringet af gode stisystemer, der både kan føre jer til skoler, pasningstilbud og institutioner. På en varm sommerdag kan I også snildt cykle til stranden i Veddelev, mens I via stisystemerne kan nå Himmelev Skov, som byder på fine forhold til mountainbikeren og løbe-entusiasten. Har I børn, vil de også få glæde af den sjove legeplads på fællesarealerne.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset fra 1982 præsenterer sig flot ved ankomst med en grønmalet carport samt integreret skur foruden en gul murstensfacade. I kan særligt glæde jer til en overskuelig grund på 176 kvm, mens boligen kan bryste sig af flere spændende niveauer på i alt 114 kvm. Indenfor venter jer tre plan, hvor I i stueplan møder køkkenet. Dertil er der også et værelse foruden et bryggers med mulighed for at tilslutte vaskefaciliteter. Bevæger I jer få trin op af trappen, kommer I til stuen, som I får let ved at indrette. Den er både lys og indbydende, og så er her plads til at samles hele familien. I kan tilmed gå ud på en sydvendt altan og nyde solen i sommerhalvåret. Fra stuen er der adgang op til en hems, som er forsynet med hele tre ovenlysvinduer, hvilket gør rummet fantastisk rart at opholde sig i, og det egner sig perfekt som disponibelt rum eller kontor. Badeværelset er placeret på nederste etage. Endvidere finder I et walk-in-closet med spejlfronter sammen med to fine værelser. I kommer til også til at bruge mange timer i den sydvendte gårdhave, der er delvist overdækket


En interessant bolig med personlighed, som absolut skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.