Tranehalsen 46, Gevninge, 4000 Roskilde

FRITIDSHUS NÆR VANDET

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET:
Jeres kommende fritidshus ligger i et skønt område med søde naboer, og I kommer til at bo i anden række til vandet, som I kan nå på bare tre minutters gang. Hertil er I omgivet af smukke, uspolerede naturområder, som I får en formidabel udsigt til fra både terrassen og haven. På en klar dag kan I se helt til Roskilde Domkirke, og der er fra adressen kun ti kilometer til Roskilde by. Der er kun 30 minutters kørsel til København, og I kan som prikken over i'et se frem til at handle ind i en nyligt opført Rema lige om hjørnet.

EJENDOMMEN:
I kan glæde jer til en stor grund, der råder over 1.113 kvm med en dejlig, nem plæne og to gode terrasser, hvor I kan nyde solen på flere tidspunkter af døgnet. Den store terrasse vender mod sydøst, og har en skøn udepejs, hvor I kan lave bål om aftenen og hygge jer sammen hele familien. Haven er nem at holde, og I kan derfor få mere tid til afslapning. Selve boligen rummer 96 kvm, og indenfor kan I se frem til en stor, lys stue, hvor loftet er ført til kip, hvilket øger rumfornemmelsen på fineste vis. I kan med fordel slå væggen ned mellem køkkenet og stuen, så I kan få lov at sætte jeres eget præg på indretningen og skabe et køkken-alrum, der lever op til den moderne families behov. Udover finder I to gode værelser og et rummeligt badeværelse med flotte, blå fliser. Her er yderligere mulighed for at tilslutte vaskemaskine og tumbler, så I kan vaske, mens I er her. Yderligere får I også et anneks i haven, som anvendes som skur.

Ejendommen står meget velholdt, og den har blot været ejet af en ejer.

Et skønt, helårsanvendeligt sommerhus tæt på vandet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.