Dronning Emmas Vej 11, st., 4000 Roskilde

UNIK STUELEJLIGHED I DET EFTERTRAGTEDE KONGE-/DRONNINGEKVARTER

KVARTERET:
Glæd jer til en fantastisk beliggenhed i Dronningekvarteret med en lille park som nabo. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for cirka én kilometer. Ligeledes er der gåafstand til RO's Torv og centrum, mens Folkeparken, Byparken og havnen sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig er der nem adgang til togstationen og motorvejen, så pendlerne får ideelle forhold.

EJENDOMMEN:
Velkommen til Dronning Emmas Vej 11, st., hvor denne sjældent udbudte perle af en stuelejlighed fra 1954 byder på en harmonisk kombination af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder. Ejendommen, en smuk rødstensbygning med blot tre beboelsesenheder, tilbyder en rolig og eksklusiv atmosfære i det attraktive kvarter.
Lejlighedens 126 kvm er optimalt udnyttet med en lys fordelingsgang, der leder til to store værelser, et badeværelse, et funktionelt køkken og to elegante stuer en-suite - ideelle til både hverdag og fest. Som et ekstra plus er der en 11 kvm lukket udestue, hvorfra du kan nyde udsigten til den tilstødende park i al slags vejr. Udendørs finder du en dejlig vestvendt fliseterrasse, som stuelejligheden har eksklusiv brugsret til og som indbyder til afslapning og hyggelige stunder i solen. Til lejligheden hører også en rummelig 23 kvm lukket garage med elektrisk port - perfekt til sikker parkering og ekstra opbevaring.

Denne lejlighed er et unikt fund i et af byens mest eftertragtede områder, hvor du får både historisk charme, moderne faciliteter og en fantastisk beliggenhed tæt på grønne områder. Gør drømmen til virkelighed - kontakt os for en fremvisning i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.