Neergårdsparken 13, 1. 2., 4000 Roskilde

NYDELIG 1-VÆRELSES LEJLIGHED

KVARTERET:

Med adresse på Neergårdsparken 13 kommer du til at bo i et fredeligt område, der har en dejlig, central placering i Roskilde. Her får du nem adgang til grønne områder foran ejendommen, og blot et par skridt fra opgangen finder du et busstoppested, hvorfra du kan tage bussen. Der er ligeledes indkøbsmuligheder tæt på, som du kan gå til, hvilket gør din dagligdag ekstra nem.

EJENDOMMEN:

Lejligheden er placeret på 1. sal og råder over 38 kvm. Det er en etværelses lejlighed, men der er separat entré, køkken og afskærmet ind mod soveafdeling. Hertil er den meget lys og indbydende samtidig med, at den også er indretningsvenlig. Der er sat skillevæg op, så sengen nu kan stå i et afgrænset område fra stueafdelingen. Herudover et nydeligt badeværelse og køkken, i neutrale og stilrene elementer.

I forbindelse med stuen er der adgang til en lukket altan, som kan bruges hele året. Om sommeren kan skydevinduerne lukkes helt op, så der kommer frisk luft ind, og du kan glæde dig til solstråler fra vest eftermiddag og aften.

Med i købet følger også et kælderrum, fælles vaskefaciliteter samt parkeringsmulighed foran ejendommen.

En nydelig lejlighed, der er god som forældrekøb eller til førstegangskøberen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.