Hvedstrupvej 38, Hvedstrup, 4000 Roskilde

UNIK OG STILSIKKER LANDVILLA I HVEDSTRUP

Området:  Oplev en uforstyrret oase i Hvedstrup, hvor denne eksklusive landvilla er perfekt beliggende uden naboer, omgivet af naturskønne omgivelser. Med skolebus lige udenfor døren, er det nemt for familien at få hverdagen til at hænge sammen. Indkøbsmulighederne er kun en kort køretur væk, med butikker indenfor 5-8 minutters afstand i bil. Roskilde og Høje Tåstrup nås på omkring 15 minutter, hvilket gør villaen ideel for dem, der ønsker at kombinere landlig idyl med byens bekvemmeligheder.

Boligen:  Denne klassiske murmestervilla fra 1954 er totalt gennemrenoveret og udstråler moderne elegance og komfort med bl.a. gulvvarme i hele boligen. Villaen er beliggende på en grund på 2.758m², omkranset af smukke marker, hvilket skaber en privat og fredfyldt atmosfære.

Indretningen i stueplan er gennemtænkt og stilfuld. Her finder du en stor, indbydende entré, et smagfuldt og moderne badeværelse, samt en rummelig kontorafdeling, der let kan omdannes til to lyse børneværelser. En elegant trappe fører dig op til det vidunderlige køkken-alrum med et lille viktualierum og en hyggelig opholdsstue med flere terrassedøre, der åbner op til de udendørs områder.

På første sal er der indrettet et mindre og karakterfuldt brusebadeværelse samt to store soveværelser og en hems. Kælderen rummer tre gode opbevaringsrum og husets tekniske installationer.

 Udendørs:  Den udendørs oplevelse er lige så imponerende som den indendørs. Her finder du en solrig og afskærmet terrasse på cirka 200m², hvor du kan nyde afslappende stunder i private omgivelser. Haven er parklignende og indhegnet, perfekt til både børn og kæledyr. Desuden byder grunden på en garage og et praktisk udhus, der tilbyder ekstra opbevaringsplads og mange anvendelsesmuligheder.

Denne unikke og stilfulde landvilla i Hvedstrup er en sjælden perle, som kombinerer klassisk arkitektur med moderne bekvemmeligheder og naturskønne omgivelser. En ejendom, der skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.