Sandrækkerne 21, Vindinge, 4000 Roskilde

LÆKKERT RÆKKEHUS I DET NATURSKØNNE VINDNINGE

Velkommen til dette fine rækkehus, der byder på en unik kombination af moderne komfort og naturskøn beliggenhed. Bygget i 2006, fremstår denne ejendom i fin stand, hvilket gør den til den ideelle ramme for jer, der ikke gider at sætte i stand.

Ved ankomsten vil du blive mødt af et imponerende vinduesparti ved hoveddøren, som straks inviterer lys og natur indenfor. Det lækre lyse køkken er hjertet i hjemmet, hvor familien kan samles om måltiderne eller hyggelige stunder. Køkkenet åbner op til en spiseplads med døre ud til den flotte træterrasse på vestsiden - det perfekte sted for afslapning eller middage under åben himmel.

Stueetagen byder desuden på en opholdsstue med plads til aftenhygge, et roligt soveværelse samt et praktisk gæstetoilet med bryggersfunktion. På første sal finder du en stor repos, som giver mulighed for at indrette et kontor eller legeområde for børnene. Herudover byder førstesalen på to store værelser - et med en hyggelig hems og begge med altan. Dertil et rummeligt badeværelse.

Udenfor har sælger skabt en idyllisk ramme omkring huset med terrasser på begge sider - perfekt for dem, der ønsker minimal vedligeholdelse og maksimal nydelse af de udendørs arealer. Beliggende på en fredelig plet i det naturskønne Vindinge er du kun kort fra lokale skoler, institutioner og indkøbsmuligheder samt det imponerende landskab i Hedeland.


Dette hjem repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve sig ikke blot en bolig, men et helt særligt sted fyldt med kvalitetstid og minder. Grib chancen for at blive ejeren af dette smukke rækkehus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.