Skovager 31, Gevninge, 4000 Roskilde

LYS OG OPDATERET VILLA MED LÆKRE LØSNINGER

KVARTERET:
I kan glæde jer til en skøn bolig beliggende i lukket udstykning centralt i Gevninge. I gåafstand er der bus, indkøb, bager, daginstitution og sportsfaciliteter og skolen er en kort cykeltur væk. Byen er i fortsat udvikling og mange specielt nye børnefamilier finder her gode rammer med alt indenfor kort afstand. Som prikken over i'et er der under 1500 meter til vandet i Lejre Vig og en tur i skoven kræver ikke bil. Endelig får I hurtig adgang til motorvejen, hvorfra København kan nåes på 40 minutter, mens køreturen til Roskilde kan klares på under et kvarter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er fra 1968 er placeret på en 764 kvm stor grund. Der er dog ikke meget tilbage fra opførelsen, da sælger har endevendt boligen og bl.a. skiftet vinduer og tag samt etableret gulvvarme for ca. 10 år siden. Efter tilbygning er der i dag 142 moderne kvm. med tidssvarende løsninger og kvaliteter. Indenfor bydes I velkommen i rummelig entre med klinker der fortsætter i fordelingsgang til værelserne. Køkken/alrummet er rummeligt og lyst og har praktiske store klinker, indbygget pejs og et åbent køkken med god arbejdsplads og kvalitetshvidevarer fra Miele. Et dejligt samlingssted for familien til hverdag.

Den tilstødende stue har store vinduespartier og lyst trægulv, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af et stort ovenlysvindue med motoriseret gardin, så man kan tilpasse lysindfaldet efter årstid og stemning. En lækker løsning som skaber en opholdsstue som er lidt ekstra.

Boligens tre værelser tilgåes alle fra fordelingsgangen, hvor det oplagte forældresoveværelse har masser af skabsplads og adgang til hvad sælger ville have gjort til et stort badeværelse. Det står klar til aptering og der er indkøbt møblement, klinker, toilet, blandingsbatterier m.m. og alt kan medfølge ved køb, eller I kan selv investere i egne valg og kvaliteter. Til den øvrige del af familien findes der et nydeligt brusebadeværelse fra 2004 som har adgang fra fordelingsgangen. Endelig byder boligen også på et nydeligt bryggers, som er så stort, at der er blevet indrettet et lille kontor, som dog nemt kan nedlægges igen.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og en stor terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel, mens en motoriseret luksusmarkise fra Faber kan sikre skygge eller forlænge grillaftenerne når duggen falder. Den tilhørende garage på 26 kvm. er i dag indrettet til anneks/multirum med mange anvendelsesmuligheder, men hvis I drømmer om at få bilen ind i garage, så kan det nemt løses her.

Kort og godt en lys og tidssvarende villa, med en opdateret klimaskærm og nogle lækre løsninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.