Sankt Hans Gade 11B, st. 8., 4000 Roskilde

SENIORVENLIG BOLIG I STUEPLAN PÅ SANKT JØRGENSBJERG

KVARTERET:
Med en placering på det historiske Sankt Jørgensbjerg får I en rolig beliggenhed tæt på havnens indbydende miljø og i gåafstand fra midtbyens tilbud. En attraktiv og efterspurgt lokation som altid har tiltrukket sig interesse fra alle aldre.   

EJENDOMMEN:
Mindre ejerforening med 16 ejerlejligheder i vinkelbyggeri fra 1970 trukket væk fra Sankt Hans Gade og med grønne velplejede fællesarealer, fælles P-plads og carporte som kan lejes. I får desuden mulighed for at bruge fælles vaskefaciliteter i kælderen, hvor I bl.a. også finder et depotrum, et lille værksted og plads til cykler. 

BOLIGEN:
Denne velindrettede bolig byder på 91 kvadratmeter fordelt på en lys stue med direkte adgang til en vestvendt terrasse og et lille, men yderst hyggeligt havestykke. Her kan du nyde eftermiddags- og aftensolen omkranset af grønne fællesarealer, der bidrager til en følelse af både fællesskab og privatliv.

Boligen er indrettet med omtanke for at skabe en behagelig atmosfære. Det nydelige badeværelse er udstyret med brus og praktiske vaskefaciliteter. Køkkenet er både lyst og funktionelt med gode opbevaringsmuligheder og en lille spiseplads - perfekt for dem som nyder at kræse om madlavningen.

Med et stort soveværelse og to mindre værelser, som oprindeligt var ét stort værelse, er der rig mulighed for at indrette sig efter behov; hvad enten man drømmer om et hjemmekontor, et hobbyrum eller ekstra sovepladser til gæster.

Boligen fremstår i god stand og klar til at byde sine nye ejere velkommen. Den unikke placering som endebolig betyder kun én nabo samt ekstra ro og privatliv. Morgenkaffen kan nydes på terrassen mod øst, som ligger lige ud til fælles have. 

Her hilser man på hinanden, flager på fødselsdage og der arrangeres fælles havedage, der traditionelt afsluttes med frokost for alle deltagere - en fantastisk mulighed for at sikre godt naboskab.  Her kan I få et hjem i rolige omgivelser, men tæt på byen, med gode udearealer og ikke mindst muligheden for at blive del af et varmt fællesskab. Lad dette være starten på dit næste kapitel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.