Klintevej 25, 4000 Roskilde

TIDSTYPISK VILLA FRA 1939 NÆR CENTRUM

KVARTERET:

Beliggenheden kombinerer det bedste fra to verdener; roen fra villakvarterets trygge rammer samtidig med at centrum kun er få skridt væk - kun 700 meter til stationen gør dette hjem ideelt for pendlere eller dem der søger nem adgang til byens faciliteter uden nødvendigvis at være afhængige af bil i hverdagen.


EJENDOMMEN: 

Denne fuldmurede villa fra 1939, beliggende på en rolig villavej, byder ikke kun på en klassisk ejendomstype, men også på en fremtid fyldt med drømme og potentialer. Med et boligareal på 104 kvadratmeter plus en anvendelig kælder på yderligere 64 kvadratmeter er her plads til både den voksende familie og livets mange faser.

I stueplanet vil du blive mødt af to højloftede, gennemlyste stuer med smukt fletparketgulv, der sammen med de store vinduespartier mod øst, syd og vest sikrer et fantastisk lysindfald hele dagen. Stuernes åbne planløsning inviterer til samvær og hyggelige stunder. Køkkenet har fået en moderne opdatering med hvide fronter og er strategisk placeret for eventuelt at kunne åbnes op mod stuerne, hvis I ønsker et mere tidstypisk alrum hvor husets liv samles. Et brusebadeværelse med adgang fra den rummelige entre fuldender stueplanets funktionelle indretning. 

På første sal finder I tre indbydende værelser, hvor det charmerende fletparket fortsætter. Det ene værelse er beriget med en lille vestvendt altan - mens et andet imponerer med en vellykket sydvendt kvist, der tilfører ekstra rummelighed samt masser af naturligt lys. Et yderligere badeværelse på denne etage med karbad, omkranset af lyseblå fliser understreger husets tidsånd og charme.

Kælderen udgør husets praktiske fundament med god opbevaringsplads, et kombineret vaskerum/værksted samt et ideelt viktualierum for den madglade familie eller hobbykokken.

Selvom boligen fremstår velholdt er der mulighed for at sætte sit eget præg gennem modernisering efter egne ønsker og behov. Uanset om du drømmer om at bevare husets oprindelige sjæl eller ønsker at skabe noget helt nyt, ligger mulighederne åbne.

Udenfor venter den store have som det perfekte sted for både legende børn, sociale sammenkomster eller din egen køkkenhave - her er plads til det hele.


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.